SC Nascom Invest SRL acorda pentru produsele comercializate o garantie de 12 luni de zile din momentul facturarii.

Conditii de acordare a garantiei:

Drepturile consumatorilor sunt conforme cu prevederile OG 21/1992 cu modificarile si completarile ulterioare si prevederile L449/2003.

1. In cazul solicitarilor de reparatie in garantie, cumparatorul este obligat sa prezinte Certificatul de garantie impreuna cu factura/chitanta originala de cumparare a produsului. Garantia este asigurata in unitatile de service agreate de SC Nascom Invest SRL.

2. Perioada de garantie a produsului decurge de la data cumpararii produsului si se prelungeste cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat defectarea produsului si pana la data repunerii acestuia in functiune. Cu exceptia viciilor ascunse(material si/sau manopera) garantia nu se extinde asupra accesoriilor (cablu de alimentare, perii colectoare, baterii acumulator, becuri,s isteme de prindere a acesoriilor,mandrine, carcasa, lant, lama, pinioane, filtre, frane de mana, furtune etc.) care se uzeaza ca urmare a utilizarii normale a produsului si constituie consumabile.

3. Durata medie de utilizare a produsului este de 3 ani.

4. Deteriorarea de genul zgarieturilor sau rupturi ale elementelor demontabile care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitionarii produselor nu fac obiectul garantiei.

5. Consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului,ca masura reparatorie, inlocuirea sau repararea produsului, functie de optiunea sa, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care aceasta solicitare este imposibila sau disproportionata. O masura reparatorie va fi disproportionate  daca ea impune vanzatorului costuri care sunt nerezonabile (mai mari) in comparatie cu cealalta masura reparatorie.

6. Producatorul/Vanzatorul nu este raspunzator de daunele provocate produsului de catre fenomene natural (trasnete, inundatii, cutremure etc), incendii, neglijenta in exploatare, deteriorari mecanice, utilizari neconforme etc. 

Pierderea garantiei: 

Garantia se pierde pentru oricare din situatiile urmatoare:

1. Neprezentarea la solicitarea  de reparatie a chitantei/facturii originale de cumparare a produsului insotita de prezentul certificat de garantie avand toate rubricile completate.

2. Nerespectarea de catre comparator a conditiilor de utilizare si intretinere precizate in prospectele si instructiunile ce insotesc produsul la livrare si de care cumparatorul a luat la cunostinta (inclusive utilizarea de amestecuri necorespunzatoare).

3. Constatarea de catre specialistii firme agreate pentru a efectua service a faptului ca defectul reclamat se datoreaza utilizarii defectuoase a produsului.

4. Incredintarea produsului spre a fi reparat unor personae/firme neautorizate de catre SC Nascom Invest SRL.

5. Utilizarea produsului in alt regim de lucru decat cel pentru care a fost conceput.

6. Modificarea/desigilarea produsului de catre personae/firme necalificate/neautorizate.

7. Lipsa posibilitatii de identificare a datelor cuprinse in eticheta produsului ca urmare a neglijentei utilizatorului

Pentru solicitarile ce se dovedesc a fi neintemeiate SC Nascom Invest  SRL isi rezerva dreptul de a solicita cumparatorului contravoaloarea sumelor cheltuite in cadrul procesului de solutionare a solicitarii (ex. contravaloare transtort-daca este cazul, manopera).

S-a efectuat proba de functionare a produsului, au fost predate instructiunile de utilizare si toate accesoriile, s-a prezentat modul de utilizare, s-a verificat corectitudinea datelor inscrise in certificatul de garantie.

 Declaratie de conformitate:

Noi, SC Nascom Invest SRL, cu sediul in Iasi, Aleea Columnei Nr. 1, Bl. O1, Et.4, Cam. 18, inregistrata la Registrul Comerţului cu J22/1453/2013, cod fiscal RO32163294, declaram pe propria raspundere conform ART.5 din HG1.022/2002 ca produsele vandute pe www.nascom.ro, care fac obiectul acestei declaratii de conformitate nu pun in pericol viata, sanatea, securitatea muncii si protectia mediului si sunt in conformitate cu certificatele de conformitate si calitate emise de catre producator.


Categorii