Termeni si conditii

 www.nascom.ro  este proprietatea SC Nascom Invest SRL inregistrata la registrul comertului cu RO32163294 si J22/1453/2013, cu sediul la adresa Aleea Columnei Nr.1, Et.4, Cam.18 , Iasi,  jud. Iasi.

1. Declinarea responsabilitatii

SC Nascom Invest SRL  prin site-ul www.nascom.ro  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Eforturi mari s-au depus pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau a design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Nascom Invest SRL nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. 

2. Garantiile produselor 

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.nascom.ro  beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie.

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei . Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei.

3. Frauda

In scopul de a comanda de pe www.nascom.ro, este necesar crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Nascom Invest SRL nu este responsabila pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

5. Date personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.nascom.ro  vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu SC Nascom Invest SRL  sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

6. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.nascom.ro  sunt disponibile in limita stocului.

Ofertele si preturile sunt valabile maxim 12 ore. Preturile produselor prezentate pe www.nascom.ro  pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Nascom Invest SRL solicita clientilor minim 20% cu titlu de avans in cazul produselor ce nu se afla in stocul companiei. In situatia in care clientul refuza achizitia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitata.

7. Returul produselor 

Termenul de returnare al produselor achizitionate este de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, conform legislatiei in vigoare.

In acest sens, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsele sunt intr-o stare perfecta precum cea in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii, cu etichetele originale si in ambalajul original, cu toate documentele care l-au insotit si dovada achizitiei (copia facturii).

Cu toate acestea, conform O.G. nr. 130/2000 art. 10 lit. c, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Ne refuzam dreptul de a returna produsele ce nu se afla pe stoc si care au fost aduse in tara special pentru dumneavoastra, in baza comenzii transmise si pe care noi nu le mai putem returna.

Pasii care trebuie urmati pentru returnare produselor sunt:

1. Instiintarea comerciantului, prin e-mail despre dorinta de returnare a produsului in termen de 10 zile lucratoare de la primire.

2. Solicitarea formularului de retur.

Doar dupa confirmarea acceptarii returlului:

3. Expedierea-retur a produsului in termenul de 10 zile lucratoare de la primirea produsului prin intermediul curierului Fan Curier.
4. Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija la:
–  atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original)-daca este cazul;
– aplicarea pe colet a unei etichete care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume/Societate
Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
Tel: telefon
Destinatar: SC Nascom Invest SRL
Adresa: Aleea Columnei, Nr. 1, Iasi, Cod: 700410
Tel: 0752126857

Mentiuni: Retur produs

Dupa ce produsul va ajunge la un reprezentant Nascom Invest, veti fi contactatpentru a stabili ultimele detalii vis-a-vis de retur

In functie de optiunea cumparatorului, banii aferenti produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului de catre Nascom Invest SRL, in contul indicat de cumparator.

Daca se opteaza pentru achizitionarea unui alt produs ce este mai ieftin, diferenta de pret nu se returneaza.

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de catre cumparator.

8. Livrarea produselor 

Expedierea produselor se face prin firma de curierat Fan Curier.

Taxa de livrare este de 24 Lei cu TVA inclus atat pentru comenzile cu plata Ramburs, cat si pentru comenzile achitate cu Ordin de plata in avans.

Pentru destinatiile care nu se regasesc in Reteaua de distributie nationala a Fan Curier, curierul percepe un tarif suplimentar de 1 RON/Km (toate taxele incluse).
In acest caz, valoarea totala a transportului va va fi comunicata telefonic si mentionata ulterior pe factura.

Transport gratuit la comenzile mai mari de 1000 Lei fara TVA.

Nu expediem pachete si in afara Romaniei. 

Verificarea calitativa si cantitativa a produselor se va efectua la livrare. Reclamatiile cantitative nu se accepta dupa livrare, iar cele calitative trebuie sesizate pe mail la www.nascom.ro in maxim 3 zile de la primire. Dupa depasirea acestui termen nu se mai accepta sesizari vis-a-vis de deficiente calitative ale produselor. 

9. Modalitati de plata

Plata comenzii se face in mai multe moduri:

- Numerar / Ramburs (se achita la curier)

- Pe baza de factura proforma cu ordin de plata.

Pentru plata cu OP se va utiliza cont IBAN:  RO14 INGB 0000 9999 0383 7882, Banca ING Iasi.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

 10. Informatii despre drepturile de autor de proprietate intelectuala

Toate materialele (text si imagini) de pe site-ul www.nascom.ro  sunt drepturi de autor de proprietate intelectuala. Toate drepturile de utilizare sunt detinute si controlate de catre Nascom Invest SRL


Categorii