Livrarea produselor 

Expedierea produselor se face prin firma de curierat Fan Curier.

Taxa de livrare este de 24 Lei cu TVA inclus atat pentru comenzile cu plata Ramburs, cat si pentru comenzile achitate cu Ordin de plata in avans.

Pentru destinatiile care nu se regasesc in Reteaua de distributie nationala a Fan Curier, curierul percepe un tarif suplimentar de 1 RON/Km (toate taxele incluse).
In acest caz, valoarea totala a transportului va va fi comunicata telefonic si mentionata ulterior pe factura.

Transport gratuit la comenzile mai mari de 1000 Lei fara TVA.

Nu expediem pachete si in afara Romaniei. 

Verificarea calitativa si cantitativa a produselor se va efectua la livrare. Reclamatiile cantitative nu se accepta dupa livrare, iar cele calitative trebuie sesizate pe mail la www.nascom.ro in maxim 3 zile de la primire. Dupa depasirea acestui termen nu se mai accepta sesizari vis-a-vis de deficiente calitative ale produselor. 

Returul produselor 

Termenul de returnare al produselor achizitionate este de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, conform legislatiei in vigoare.

In acest sens, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsele sunt intr-o stare perfecta precum cea in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii, cu etichetele originale si in ambalajul original, cu toate documentele care l-au insotit si dovada achizitiei (copia facturii).

Cu toate acestea, conform O.G. nr. 130/2000 art. 10 lit. c, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Ne refuzam dreptul de a returna produsele ce nu se afla pe stoc si care au fost aduse in tara special pentru dumneavoastra, in baza comenzii transmise si pe care noi nu le mai putem returna.

Pasii care trebuie urmati pentru returnare produselor sunt:

1. Instiintarea comerciantului, prin e-mail despre dorinta de returnare a produsului in termen de 10 zile lucratoare de la primire.

2. Solicitarea formularului de retur.

Doar dupa confirmarea acceptarii returlului:

3. Expedierea-retur a produsului in termenul de 10 zile lucratoare de la primirea produsului prin intermediul curierului Fan Curier.
4. Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija la:
–  atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original)-daca este cazul;
– aplicarea pe colet a unei etichete care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume/Societate
Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
Tel: telefon
Destinatar: SC Nascom Invest SRL
Adresa: Aleea Columnei, Nr. 1, Iasi, Cod: 700410
Tel: 0752126857

Mentiuni: Retur produs

Dupa ce produsul va ajunge la un reprezentant Nascom Invest, veti fi contactatpentru a stabili ultimele detalii vis-a-vis de retur

In functie de optiunea cumparatorului, banii aferenti produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului de catre Nascom Invest SRL, in contul indicat de cumparator.

Daca se opteaza pentru achizitionarea unui alt produs ce este mai ieftin, diferenta de pret nu se returneaza.

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de catre cumparator.


Categorii