Cum comanzi 

Pentru produsele ce nu se afla pe stoc, SC Nascom Invest SRL, solicita cumparatorului un avans de minim 20% pentru ca acestea sa fie aduse. Aceasta se aplica daca se opteaza pentru plata Ramburs a produselor.

Comanda pe site-ul www.nascom.ro se realizeaza in cinci pasi simpli. Dupa ce ati ales produsul pe care doriti sa il comandat apasati butonul Adauda in cos. Imediat ce ati apasat acest buton se va deschide o fereasta in care veti putea vedea foarte clar produsu comandat, cantitatea comandata si consturile comenzii. Dupa ce verificati informatiile apasati butonul Finalizeaza comanda.

Odata apasat acest buton veti vedea ceilalti pasi pe care va trebui sa-i faceti. Autentificare este urmatorul. Aici va puteti loga daca aveti deja un cont la noi, daca nu in partea stanga va puteti crea un CONT NOU. Introduceti adresa dumneavoastra de mail iar apoi completati datele ce vi se solicita,. La sfarsit atribuiti un nume adresei dumneavoastra (aceasta va ajuta atunci cand aveti mai multe puncte de lucru si doriti ca livrarea sa se faca la alte adrese decat cea unde aveti sediul).

Daca adresa de livrare coincide cu cea de facturare lasati bifat acest lucru, daca nu debifati si apasti Adaugati o adresa noua. Dupa ce adaugati noua adresa aveti posibilitatea de a alege adresa de facturare si cea de livrare functie de numele pe care le-ati dat acelor adrese.

Apasati Finalizati comanda, va va apare transportatorul care va efectua livrarea. Dupa ce cititi termenii serviciului, bifati ca sunteti de acord si Finalizati comanda.

Alegeti modalitatea prin care doriti sa achitati contravaloarea produsului/produselor si finalizati comanda.

Veti primi pe mail proforma pentru produselor pentru a sti cat aveti de achitat.

Un consultant va va contacta pentru a va transmite termenul de livrare si pentru a stabili alte detalii (daca mai este nevoie) vis-a-vis de livrare.


Categorii